📊معرفی بهترین اندیکاتور و اسیلاتور های فارکس

10:10 16/12/2022 -

  • صفحه اصلی
  • 📊معرفی بهترین اندیکاتور و اسیلاتور های فارکس

📊آشنایی با اندیکاتور و اسیلاتور در بازار های فارکس

اندیکاتور ها و اسیلاتور ها از پرکاربردترین ابزار تحلیل تکنیکال در بازار های فارکس ، بورس و ارزهای دیجیتال هستند وظیفه اسیلاتورها و اندیکاتورها فارکس تشخیص نقاط طلایی ورود و خروج از بازار و نمایش سطح حمایت و مقاومت یک دارایی است.

برای معامله در بازار های مالی آموختن دانش معامله الزامیست و اصلی ترین بخش در آموزش تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) شاخص ها و نوسان ساز ها هستند .

در این مقاله ما به معرفی بهترین اندیکاتورها و اسیلاتورهای فارکس ، نوسان گیری در فارکس ، اندیکاتور در متاتریدر و تریدینگ ویو و بسیاری دیگر میپردازیم ، برای آموزش اندیکاتور و اسیلاتور در فارکس با تاپ بروکر ایران تا انتهای این مقاله همراه باشید .

بهترین اندیکاتور ها و اسیلاتور های فارکس ، نوسان گیری در فارکس ، اندیکاتور در متاتریدر و تریدینگ ویو ، آموزش اندیکاتور و اسیلاتور در فارکس

برخی از محبوب ترین و کاربردی ترین اندیکاتور های فارکس :

نام اندیکاتور نام اختصاری اندیکاتور
👑میانگین حرکتی (مووینگ اوریج) MA
💰شاخص قدرت نسبی RSI
🔥مکدی MACD
🔱باند های بولینگر Bollinger band
📞 ابر های ایچیموکو Ichimoku
☑️ پارابولیک سار Parabolic SAR
🏆 استوکاستیک اسیلاتور Stochastic Oscillator
پستیبانی فارسی فارکس ، پشتیبانی ارز دیجیتال ، پشتیبانی بروکرهای فارکس برای ایرانیان ، ارتباط با پشتیبان فارسی پشتیبان فارسی تلگرام
پستیبانی فارسی فارکس ، پشتیبانی ارز دیجیتال ، پشتیبانی بروکرهای فارکس برای ایرانیان ، راهنمای اندیکاتور معاملاتی پشتیبان فارسی واتس اپ

 

اندیکاتور چیست | انواع اندیکاتور فارکس

اندیکاتور ها شاخص ها آماری هستند که برای اندازه گیری شرایط فعلی استفاده میشوند همچنین اندیکاتور پیشبینی روند های آتی بازار نیز میتواند کمک بسزایی در سودمند بودن معاملات شما داشته باشد ، اندیکاتور های فارکس از اصلی ترین ابزار تحلیل تکنیکال برای معاملات موفق است .

در بازارهای مالی با استفاده از این ابزار های میتوان نقاط باز و بسته شدن بازار ، جهش های احتمالی و نقطه ی ورود به بازار را شناسایی کرد ، اندیکاتور های فارکس (Forex Indicator) قابلیت شخصی سازی بر اساس زمان بندی معاملاتی تریدر ها را دارد که پایین تر تنظیمات مربوط به هر استراتژی زمانی را توضیح میدهیم .

 

تحلیل تکنیکال با اندیکاتور ها در فارکس

بسیاری از معامله گران برای تجزیه و تحلیل بازار های فارکس و کریپتوکارنسی (Cryptocurrency) از اندیکاتور ها استفاده میکنند تا به کمک آنها بین معاملات بهترین گزینه را انتخاب کنند اندیکاتور ها نقطه ورود و خروج  از بازار را بعنوان سیگنال معاملاتی مشخص می کنند .

همانطور که بالاتر گفتیم اندیکاتور ها در فارکس برای تحلیل و تفسیر داده‌های قیمت ، افزایش یا کاهش حجم معاملات ، نوسانات و سایر حرکات احتمالی بازار استفاده می شوند ، برخی از این اندیکاتورها مشخصا برای تحلیل سیگنال های خرید و فروش طراحی شده اند و میتوانند روند صعودی یا نزولی بازار را اطلاع دهند .

بسیاری دیگر از اندیکاتورها با پارامترهای مختلف بر اساس استراتژی های معاملاتی خاص طراحی شده اند تا معامله‌گران بتوانند با استفاده از چندین اندیکاتور به طور همزمان بهترین استراتژی فارکس برای کسب سود را ترتیب دهند .

اندیکاتورها از لحاظ ساختار به 4 دسته تقسیم میشوند :

    • اندیکاتور های مبتتنی بر حرکت

RSI, CCI, Ultimate Oscillator

    • شاخص های دنبال کننده ی روند

 Moving Average, MACD

    • شاخص های نوسان

Bollinger Bands, Average True Range

    • شاخص ها ی براساس حجم سرمایه گذاری

Accumulation / Distribution, Chaikin Money Flow, On Balance Volume (OBV), Money Flow Index

 

باید توجه داشت که اندیکاتور ها تنها آمار و ارقام بازار را تحلیل میکنند و عوامل خارجی در آن نمایان گر نمیشود پس نمیتوان تمام مواقع بر  100 درصد درست بودن تحلیل ها اتکا کرد .

تنها به شما نشان میدهد که میل بازار به کدام جهت است و چه نقاطی میتواند نقاط حساس قیمت در نظر گرفته شود اما همین برای اغلب تریدر های حرفه ای و موفق کافیست تا بتوانند حداکثر سود را از معاملات خود کسب کنند .

 

پرکاربرد ترین اندیکاتور ها در تحلیل تکنیکال

اندیکاتور ها انواع متفاوتی دارد که هر کدام بنا به شرایط خاص طراحی شده و بسیاری از آن ها نیز بصورت مکمل میتواند
اطلاعات مفیدی نسبت به بازار در اختیار تریدر ها قرار دهد .
از بهترین اندیکاتور فارکس میتوان به اندیکاتور های زیر اشاره کرد :

  • اندیکاتور میانگین متحرک (MA) 

اندیکاتور Moving Average یکی از ساده ترین ابزار تحلیل تکنیکال است ، که معمولاً از آن برای شناسایی روند بازار استفاده میشود همچنین این اندیکاتور خطوط حمایت و مقاومت را نیز نمایش میدهد .

این اندیکاتور بر اساس قیمت های گذشته است ،  بنابر این هرچه بازه ی زمانی آن بیشتر باشد ، تاخیر آن نیز بیشتر میشود همچنین از اندیکاتور میانگین متحرک به عنوان بهترین اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو نیز استفاده میشود که در بین بهترین بروکر های فارکس نیز بسیار رایج است .

برای مثال اگر در بروکر آلپاری در حال معامله هستید میتوانید میانگین متحرک را بروی 200 روزه یا MA200 قرار دهید تا در معاملات خود قابلیت پیشبینی بازه ی زمانی بیشتر را داشته باشید زیرا MA200 تاخیر بیشتری نسبت به MA 20 روزه خواهد داشت .

اندیکاتور Moving Average ، اندیکاتور میانگین متحرک ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

میانگین متحرک 50 روزه و 200 روزه جزء اندیکاتور های پر کاربرد در بین معامله گران است و اطلاعات مهمی درباره ی بازار میتواند در اختیار سرمایه گذارن قرار دهد .

میانگین حرکتی یک اندیکاتور با قابلیت شخصی سازی بالاست و تریدر ها می تواند آزادانه هر بازه زمانی را که در نظر دارند در آن اعمال کنند ، متداول ترین بازه های زمانی مورد استفاده در میانگین متحرک 15، 20، 30، 50، 100 و 200 روز است هرچه بازه زمانی برای ایجاد میانگین کوتاهتر باشد.

حساسیت آن نسبت به تغییرات قیمت افزایش خواهد داشت و همانطور هر چه بازه زمانی آن طولانی تر باشد، میانگین حساسیت کمتری خواهد داشت میانگین متحرک 50 روزه و 200 روزه از پرکاربرد ترین مقادیر در بین معامله گران است و اطلاعات مهمی درباره ی بازار میتواند در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد .

 

  • میانگین متحرک نمایی (EMA)

اندیکاتور و اسیلاتور 01 indicatoroscillator irantopbrokers pic 06

Exponential Moving Average یا اندیکاتور میانگین متحرک نمایی یک نوع میانگین متحرک است که تمرکز بیشتری بروی آخرین نقاط قیمتی دارایی ها دارد اما بصورت کلی نحوه و عملکرد آن مشابه Moving Average است .

میانگین‌های متحرک نمایی 12 و 26 روزه (EMA) اغلب برای بازه های کوتاه مدت مورد استفاده قرار میگیرد همچنین از اندیکاتور تشخیص واگرایی و همگرایی نیز به حساب می آید به طور کلی، EMA های 50 روزه و 200 روزه نیز برای تحلیل های بلند مدت مورد استفاده قرار میگیرند .

اگر قیمت میانگین متحرک 200 روزه خود را بشکند و از آن عبور کند ، این یک سیگنال برای معامله گران برای تغییر جهت بازار است .

 

  • اندیکاتور استوکاستیک  (Stochastic Oscillator)

به عنوان یک نوسانگر تصادفی شناخته شده است نقاط بسته شدن بازار را با نقاط قبل در یک دوره زمانی مشخص را مقایسه می کند .

اندیکاتور استوکاستیک ، اندیکاتور Stochastic Oscillator ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

در این اندیکاتور نیز امکان شخصی سازی و کاهش حساسیت نوسانگر به حرکات بازار امکان پذیر است برای تشخیص سیگنال های خرید و فروش کافیست تا محدوده آن را از 0 تا 100 مشخص کنید .

عبور دارایی از محدوده ی 80 به سمت بالا به معنای خرید بیش از حد و در نتیجه انتظار نزول بازار است و عبور از خط 20 به پایین به عنوان فروش بیش از حد در نظر گرفته می شود و باید منتظر تغییر جهت بازار به سمت صعودی باشیم با این حال، تمام اینها به صورت 100 % نیست و گاها روند های صعودی و نزولی که قوی است و حجم بالایی دارند میتوانند بازار را تا مدت ها در همان حالت نگه دارند .

 

  • میانگین متحرک همگرایی و واگرایی (MACD)

اندیکاتور مکدی یک شاخص حرکتی پیرو روند است که رابطه بین دو میانگین متحرک قیمت دارایی ها را نشان می دهد MACD با کم کردن میانگین متحرک نمایی 26 دوره ای (EMA) از EMA 12 دوره ای محاسبه می شود.

آموزش اندیکاتور MACD ساده است این اندیکاتور از 3 جز اصلی خط مکدی ، خط سیگنال و هیستوگرام تشکیل شده است خط مکدی بر خلاف خط سیگنال به دلیل تفاوت در اندازه گیری حرکتی روند سریع و پر تلاطمی دارد

و هیستوگرام نیز اختلاف بین این 2 واحد اندازه گیری را به ما نشان میدهد.

اندیکاتور مکدی ، اندیکاتور MACD ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

 

  • اندیکاتور میانگین محدوده واقعی (ATR)

اندیکاتور Average True Range برای نمایش نوسانات یک جفت ارز مورد استفاده قرار میگیرد .

در معاملات فارکس ، اندازه گیری نوسانات یکی از اصول اساسی برای معاملات سودمند فارکس است زیرا روند حرکت بازار رابطه ی مستقیم با این نوسانات دارد در آموزش تحلیل تکنیکال با تاثیر نوسانات در روند حرکتی بازار آشنا خواهیم شد .

اما به صورت خلاصه باید دانست که افزایش نوسانات در بازار های مالی به معنای تغییر جهت بازار و کاهش آن به نشان ثبات بیشتر در جهت حفظ روند کنونی بازار است اما اندیکاتور میانگین محدوده واقعی به صورت قطع نمیتواند به تنهایی به عنوان فاکتور معاملات استفاده شود .

 

اندیکاتور میانگین محدوده واقعی ، اندیکاتور ATR ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

در اندیکاتور ATR به راحتی میتوان تشخیص داد که نوسانت بازار در چه زمانی در حداقل و حداکثر خود قرار دارد زمانی که بازار در کم نوسان ترین حالت خود قرار دارد بهترین زمان برای افزایش سود معاملات است .

همینطور در این زمان بهترین زمان برای تعیین نقطه ی برگشت روند بازار است به ATR اندیکاتور تشخیص پولبک نیز گفته میشود .

 

  • اندیکاتور بولینگر باند

اندیکاتور Bollinger Band یک اندیکاتور برای مشخص کردن سطوح بالا و پایین قیمتی است نوارهای بولینگر در نقاط انحراف رو به بالا یا پایین بازار و خروج از روند میانگین متحرک دارایی ها رسم می‌شود .

آموزش اندیکاتور بولینگر بند ، بهترین تنظیمات بولینگر باند ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

باندهای بولینگر از 3 پارامتر تشکیل شده است که شامل 1 اندیکاتور مووینگ اوریج و 2معیار انحراف است بهترین تنظیمات بولینگر باند برای بازه های زمانی روزانه یا هفتگی تنظیم میانگین متحرک 18 – 20 با میزان انحراف 2 است و برای بازه زمانی کوتاه تر این اعداد را بروی 9 – 12 با همان انحراف تنظیم کرده تا به نتیجه ی مطلوب خود برسید .

یکی از نکات کلیدی بولینگر باند زمانیست که بازار شکلی فشرده به خود میگیرد .

در این زمان باند های بالا و پایین به شدت به هم نزدیک میشوند و باید انتظار یک حرکت ناگهانی را داشته باشیم که در این زمان بولینگر باند سیگنال خرید و فروش را صادر میکند .

 

  • شاخص قدرت نسبی (RSI)

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی (RSI) یکی از ارکان اساسی در تحلیل تکنیکال است مسئولیت این اندیکاتور تشخیص قدرت روند است که از میزان تغییرات اخیر قیمت برای ارزیابی قدرت بازار از لحاظ اشباع خرید یا فروش بیش از حد استفاده میکند آموزش اندیکاتور RSI و کار با آن بسیار ساده در عین حال از کاربردی ترین اندیکاتور فارکس بشمار می آید .

RSI بعنوان یک اندیکاتور دو سطح 0 تا 100 را دارا است که قیمت در بین آن ها نوسان دارد .

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس ، rsi اندیکاتور

همانطور که در نمودار بالا می بینید، در طول یک روند صعودی، RSI سطح 70% را شکسته و به اوج خود رسیده و اشباع خرید رخ داده است که می تواند به معامله گران سیگنال فروش و شروع یک روند نزولی را بدهد بسیاری از معامله گران در یک روند قوی یک خط روند افقی در بین سطوح 30 تا 70 درصد برای مشاهده ی بهتر خرید و فروش بیش از حد رسم میکنند تا پیش تر نقاط پولبک (بازگشت) بازار را شناسایی کنند .

تنظیمات اندیکاتور واگرایی RSI بصورت پیشفرض بروی 14 روز تنظیم میشود ، از نمودار های مکمل آن میتوان به اندیکاتور MACD اشاره کرد .

 

  • اندیکاتور Fibonacci retracement

اندیکاتور فیبوناچی در فارکس از دیگر اندیکاتور های محبوب در میان معامله گران است این اندیکاتور بر اساس اعداد کلیدی توسط ریاضیدان لئوناردو پیزانو ، ملقب به فیبوناچی، در قرن سیزدهم طراحی شده است .

دنباله اعداد فیبوناچی بر اساس روابط ریاضی به صورت نسبت بیان می شود و علاوه بر معاملات فارکس در طبیعت و عکاسی نیز بسیار کاربردی است .

اندیکاتور fibonacci ، آموزش اندیکاتور و اسیلاتور فارکس ، آموزش اندیکاتور فیبوناچی

اما در آموزش تحلیل تکنیکال اندیکاتور دنباله ی فیبوناچی با در نظر گرفتن دو نقطه معمولاً یک قله (بالاترین نقطه ) و یک فرورفتگی (پایین ترین نقطه ) در نمودار فارکس و تقسیم فاصله عمودی این 2 نقطه با نسبت ‌اعداد طلایی فیبوناچی %1 تا 261 % رسم میشود ، نقاط مقاومت ، چرخش بازار و حمایت را به معامله گران نشان میدهد .

 

  • اندیکاتور ابر های ایچیموکو

اندیکاتور Ichimoku Cloud نوعی نمودار در تحلیل تکنیکال است این اندیکاتور نقاط حمایت و مقاومت، را نمایش میدهد ، TenkanSen و KijunSen مشابه اندیکاتور های میانگین متحرک هستند و در ارتباط با هم تحلیل میشوند.

برای آموزش اندیکاتور ایچیموکو تنها کافیست بخاطر داشته باشید که هنگامی که شاخص کوتاه مدت TenkanSen، از شاخص بلند مدت KijunSen بالاتر می رود، عموما دارایی ها روند حرکت مثبتی به خود میگیرند ، همانطور زمانی که TenkanSen به زیر خط روند KijunSen سقوط کند، بازار جهت نزولی به خود میگیرد .

اندیکاتور ابر های کومو از میانگین این دو نمودار تشکیل میشود ، تا علاوه بر نقاط حمایت و مقاومت با یک نگاه آینده نگرانه سیگنال های مناسب برای ورود و خروج از بازار را به معامله گران بدهد .

اندیکاتور مکدی ، اندیکاتور MACD ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

 

اسیلاتور چیست؟ | انواع اسیلاتور فارکس

Oscillator ها اندیکاتور هایی هستند که شرایط بازار مانند خرید بیش از حد یا فروش بیش از حد را تعیین می کنند، در نمودار قیمت زیر نحوه ی قرار گیری اسیلاتور ها در فارکس نشان داده شده است.

هنگامی که خط اسیلاتور یا نوسان ساز به قسمت بالایی می رسد ، در منطقه اشباع خرید (Overbought) قرار می گیرد و به معنی این است که تعداد خریداران بیشتر از فروشندگان بوده است و دارایی با ارزش بیشتر از مقدار واقعی خود معامله شده و بازار در روند اصلاحی جهت نزولی به خود میگیرد

در مقابل اشباع خرید زمانی که خط اسیلاتور به قسمت پایینی نمودار میرسد اشباع فروش (Oversold)رخ میدهد یعنی بازار در منطقه فروش بیش از حد قرار گرفته است و برای اصلاح روند صعودی بخود میگیرد .

اسیلاتورها در فارکس از محبوبیت بالایی در بین تریدر ها برخوردار هستند و به شکل گسترده ای در معاملات فارکس مورد استفاده قرار می گیرند ، اسیلاتورها بهترین اندیکاتور تشخیص روند بازار و تعیین نقاط چرخش یا تغییر جهت بازار هستند .

 

انواع اسیلاتورها در فارکس | Oscillator

  • شاخص قدرت نسبی (RSI)

RSI مخفف کلمه ی Relative Strength Index یا اسیلاتور شاخص قدرت نسبی یک نوع اندیکاتور اندازه گیری گرایش بازار است، که توسط معامله گران برای ارزیابی حرکت دارایی ها استفاده می شود

اندیکاتور شاخص قدرت نسبی ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس ، rsi اندیکاتور

RSIیکی از بهترین اسیلاتور فارکس است که در مقیاس 0 تا 100 تمایل خرید با فروش معامله گران را اندازه گیری میکند، این نمودار که در قسمت اندیکاتور ها مفصل آن را شرح دادیم، از اندیکاتور هاییست که به عنوان اسیلاتور تشخیص قدرت روند نیز دسته بندی میشود .

 

  • اسیلاتور استوکاستیک

Stochastic Oscillator یا نوسانگر تصادفی شاخصی است که آخرین نقطه قیمتی بسته شدن دارایی ها را در بالاترین و پایین ترین قیمت در یک دوره زمانی مشخص مقایسه می کند .

این نمودار نیز همانند RSI هم به عنوان اندیکاتور و هم به عنوان اسیلاتور کارایی دارد .

اندیکاتور استوکاستیک ، اندیکاتور Stochastic Oscillator ، اندیکاتور و اسیلاتور فارکس

مانند اغلب اندیکاتور ها محدوده ی مقایسه ی این آمار بین صفر تا 100 نوسان دارد .

با استفاده از این اسیلاتور معامله گران میتوانند :

      1. سطوح خرید و فروش بیش از حد
      2. واگرایی
      3. کراس اوورها

ها را تشخیص دهند .

بهترین تنظیمات اسیلاتور استوکاستیک [K% =14 , D% =3 , m =3] که به یافتن واگرایی کمک میکند .

 

 

  • شاخص قدرت واقعی (TSI)

اسیلاتور True Strength Index یک نوسانگر حرکتی است که برای شناسایی روندها و نقاط بازگشت بازار استفاده می شود .

همچنین این اندیکاتور ، به اسیلاتور تعیین اشباع خرید و فروش نیز معروف است و در تشخیص تغییرات احتمالی بر اساس خط مرکزی یا خط سیگنال ، و نمایش واگرایی نیز کاربرد دارد .

شاخص قدرت واقعی ، اندیکاتور TSI ، اندیکاتور ‏TRUE STRENGTH INDEX‏

برای شناسایی تغییرات روند بازار کافیست تا نقاط برخورد خط سیگنال با شاخص قدرت واقعی را زیر نظر داشته باشیم .

در صورتی که خط شاخص قدرت واقعی منحرف شود و شکل نزولی به خود بگیرد میتواند جهت نزولی بازار را به همراه داشته باشد .

 

  • اسیلاتور Ultimate Oscillator (UO)

اسیلاتور نهایی یک اندیکاتور حرکتی است که بر اساس محدوده بین 0 تا 100 در نوسان است

که برای رفتار قیمت در بازه های کوتاه ، متوسط و بلند مدت استفاده میشود .

Ultimate Oscillator عملکرد نسبتا مشابه شاخص قدرت نسبی  (RSI) دارد ، اگر خط روند به سطوح زیر 30 برسد دارایی در بازار بیش از حد فروخته شده و سطوح بالای 70 به عنوان اشباع خرید در نظر گرفته میشوند .

اسیلاتور نهایی ، اسیلاتور Ultimate Oscillator (UO)

Oscillator یکی از بهترین اندیکاتور سیگنال خرید و فروش است .

سیگنال‌های خرید فروش زمانی نمایانگر میشوند که قیمت در جهت مخالف شاخص حرکت می‌کند

واگرایی صعودی زمانی که قیمت از پایین ترین نقطه ی قیمتی خود عبور میکند و نقطه قیمتی جدیدی ایجاد میکند شکل میگیرد
که سیگنال خرید نمایان میشود و برعکس آن زمانی که قیمت بالاترین حد خود را بشکند و نقطه جدیدی ایجاد کند
واگرایی نزولی و سیگنال فروش صادر میشود .

 

اسیلاتور ها در فارکس چگونه کار میکند ؟

تفاوت اندیکاتور و اسیلاتور ها در اینجاست که اسیلاتورها معمولاً به عنوان مکمل دیگر شاخص‌های تحلیل تکنیکال برای ایجاد استراتژی معاملاتی بازار های مالی استفاده می‌شوند ، یافتن استراتژی بدون اندیکاتور فارکس بسیار دشوار است این ابزار مانند راهنمایی برای ارتباط با بازار استفاده میشود ، با استفاده از اندیکاتور حد سود و ضرر معاملات به راحتی قابل تشخیص هستند.

از دید معامله گران نوسانات بازار در صورتی که تحلیل درستی روی آن ها انجام شود میتواند سودمند باشد ريال سیگنال های اندیکاتور های سیگنال دهی تا زمانی که قیمت ها در محدوده مشخص شده باقی بماند ، دارای اعتبار هستند ، معامله گران از اسیلاتورها در تحلیل تکنیکال بعنوان یکی از مهم ترین ابزارها نام میبرند ، که در کنار مهارت‌های نمودارخوانی برای بهبود معاملات و کاهش ریسک معاملات قابل استفاده است.

اسیلاتور ها ساختار مشابهی دارند اما از داده های متفاوتی بهره میبرند عموما در آن ها باند های بالایی و پایینی وجود دارد، که روند بازار در بین آنها در نوسان است ، زمانی که روند از خط بالایی عبور کند جهت نزولی به خود میگیرد یا Over Bought میشود و در مقابل آن اگر خط پایینی را بشکند جهت صعودی به خود میگیرد و Over Sold میشود .

از اسیلاتور ها معمولا در کنار دیگر اندیکاتور ها برای افزایش دقت تحلیل استفاده میشود

 

مزایای استفاده از اسیلاتور ها در فارکس

همانطور که گفتیم از آنها به عنوان اندیکاتور و اسیلاتور ثانویه برای افزایش دقت و تاثیر بیشتر تحلیل ها و معاملات فارکس استفاده میشود،بازارهایی که روند جانبی (Sideway) دارند از دید معامله گران مناسب تر است .

اما توانایی خواندن و پیشبینی آن بدون ابزار های تکنیکال تقریبا ناممکن است در اینجا اسیلاتورها قابلیت های خود برای تعیین روند و ارائه ی سیگنال های معاملاتی نشان میدهند ، اسیلاتور ها همچنان امکان نشان دادن اشباع خرید یا فروش را دارا میباشند که به معنای معکوس شدن روند کنونی بازار است را دارند .

این اطلاعات می توان در تعیین زمان بستن موقعیت های باز کاربردی باشند ، همچنین اسیلاتور ها در معاملات باینری آپشن مورد استفاده قرار میگیرند که از کامل ترین آن ها میتوان به بروکر پاکت آپشن اشاره کرد
که بیشترین تعداد اندیکاتور ها و اسیلاتور ها را در پلتفرم خود جای داده است .

 

تفاوت اندیکاتور و اسیلاتور در فارکس چیست؟

Indicator و Oscillator ها از لحاظ عملکرد عموما یکسان هستند اما چند تفاوت اساسی دارند

بین اندیکاتور ها یا (شاخص ها)عموما بروی نمودار های اصلی رسم میشوند و روند قیمت دارایی در طور زمان را بررسی میکنند ، اسیلاتور ها یا (نوسانگرها) اما در پنجره ای پایین نمودار اصلی رسم میشوند که تغییرات بین حجم خرید و فروش از سوی خریداران و فروشندگان را نشان میدهند که به اندیکاتور بای و سل نیز شناخته میشوند .

اسیلاتور ها دارای 2 محدوده ی اشباع خرید در محدوده ی بالای 70 و اشباع فروش در محدوده ی پایین 30 است و در نهایت امکان نمایش واگرایی در اسیلاتور ها که در اندیکاتور ها وجود ندارد و میتواند در تایید نقاط ورود به بازار و یا خروج از آن تاثیر گذار باشد .

 

اندیکاتور های پیشرو و تاخیری

اندیکاتور ها از لحاظ زمان بندی به 2 دسته ی پیشرو و اندیکاتور دنباله روی روند (تاخیری) تقسیم میشوند .

 

  • اندیکاتور یا اسیلاتور پیشرو

همانطور که از اسم آن مشخص است میتوانند پیش از تشکیل روند جدید سیگنال های آن را شناسایی کنند ، این دسته عموما اسیلاتور هستند که میتوانند پیش از حرکت بازار شما را در جریان این بازگشت ها قرار دهند، اگر چه که نقاط ضعفی نیز در استفاده از این اسیلاتور ها وجود دارد که در صورت استفاده همزمان از دیگر ابزار ها میتوانید آن ها را کاهش دهید.

از معروف ترین اندیکاتور های پیشرو میتوان به :

– اسیلاتور Stochastic

– اسیلاتور RSI

– اسیلاتور Williams % R

– شاخص Momentum

اشاره کرد .

 

  • اندیکاتور پسرو یا دنباله روی روند

 در مقابل پس از تشکیل روند ها سیگنال های مربوط به روند را نمایش میدهند که به اندیکاتور های تاخیری نیز معروف هستند ، در زمان استفاده از این اندیکاتور ها شما نسبتا دیر وارد بازار میشوید و روند را از دست میدهید به همین دلیل برای نوسان گیری به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشوند .

از اندیکاتور های پسرو یا تاخیری میتوان به :

– Moving Average یا میانگین حرکتی

– اندیکاتور مکدی (MACD)

اشاره کرد .

 

 

اندیکاتور و اسیلاتور متاتریدر 4 و 5

اندیکاتور ها یا نوسانگر ها انواع متفاوتی دارد اما تمام آن ها بروی تمام پلتفرم ها در دسترس نیستند

در متاتریدر نیز به همین صورت است اغلب اندیکاتور ها به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده است

و همچنین امکان دانلود و اضافه کردن اندیکاتور های شخصی سازی شده نیز ممکن است

برخی از این اندیکاتور ها امکاناتی مانند قرار دادن تقویم اقتصادی بروی نمودار  یا رسم خودکار چنل های حرکتی را در اختیار تریدر ها قرار میدهد تا در زمان آن ها صرف جویی شود .

برای دسترسی به جدیدترین اندیکاتور ها کافیست تا در گوگل جمله ی “دانلود اندیکاتور رایگان متاتریدر” را جستجو کنید

تا مناسب ترین گزینه را برای دانلود پیدا کنید ، در مقابل آن اندیکاتور و اسیلاتور پرمیوم نیز وجود دارد که برای استفاده از آنها میبایست ابتدا آن ها را خریداری کنید جهت یادگیری نحوه نصب اندیکاتور در متاتریدر 4 و 5 با آموزش تصویری زیر با ما همراه باشید .

 

قدم به قدم آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر

1.پس از دانلود اندیکاتور متاتریدر مورد نظر خود کافیست تا فایل ZIP آن را اکسترکت کرده و فایل EXE. را مشابه عکس زیر کپی کنید .

دانلود اندیکاتور متاتریدر ، آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ، دانلود اندیکاتور رایگان متاتریدر

  1. اپلیکیشن متاتریدر 4 یا متاتریدر 5 را باز کنید و از نوار ابزار بالا بروی گزینه Open file Data Folder کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود

دانلود اندیکاتور متاتریدر ، آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ، دانلود اندیکاتور رایگان متاتریدر

  1. در این صفحه اگر از متاتریدر 5 استفاده میکنید میبایست مطابق عکس زیر فولدر MQL5 را انتخاب کنید
  2. و در صورتی که از متاتریدر 4 استفاده میکنید اسم این فولدر MQL4 است .

پس از باز کردن فولدر مورد نظر پوشه ی اندیکاتور ها را انتخاب کنید  و فایل کپی شده ی اندیکاتور را در این پوشه پیست (Paste) کنید .

دانلود اندیکاتور متاتریدر ، آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ، دانلود اندیکاتور رایگان متاتریدر

 

  1. مجددا” صفحه ی برنامه ی متاتریدر را باز کرده و از نوار ابزار سمت چپ گزینه ی اندیکاتور ها را باز کرده
    تا اندیکاتور مورد نظرتان را پیدا کنید .

دانلود اندیکاتور متاتریدر ، آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر ، دانلود اندیکاتور رایگان متاتریدر

نکته : در صورتی که اندیکاتور نصب شده در صفحه پیدا نشد کافیست تا بروی Indicator کلیک راست کرده و گزینه ی Refresh را انتخاب کنید تا نمایان شود .

نکته : برای حذف اندیکاتور از متاتریدر کافیست تا بروی اندیکاتور مربوط راست کلیک کنید و گزینه ی DELETE را انتخاب کنید.

 

اندیکاتور و اسیلاتور در تریدینگ ویو

وبسایت تریدینگ ویو (Trading View) بدون شک یکی از بهترین منابع تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال برای معامله در بازار های مالی است . در این وبسایت به راحتی میتوانید به جدیدترین اندیکاتور تریدینگ ویو دسترسی داشته باشید و همچنین قابلیت حذف اندیکاتور در تریدینگ ویو نیز در دسترس کاربران قرار داده شده .

برای دسترسی به بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو لازم است تا اشتراک ماهانه ی تریدینگ ویو را خریداری کنید .

پس از ثبت نام در تریدینگ ویو میتوانید از نوار ابزار بالا گزینه ی اندیکاتور ها را انتخاب کنید
تا به اندیکاتور های رایگان تریدینگ ویو دسترسی داشته باشید از محبوب ترین اندیکاتور های تریدینگ ویو میتوان به ” اندیکاتور الیوت ویو تریدینگ ویو ” اشاره کرد که به راحتی امواج الیوت را برای شما رسم میکند تا بهتر بر روند بازار مسلط شوید .

علاوه بر آن بیشترین اندیکاتور هایی که تریدر ها در تریدینگ ویو به دنبال آن هستند در زیر با ذکر نام انگلیسی آن برای یافتن در بین اندیکاتور های تریدینگ ویو آورده شده :

  • برای اندیکاتور خط روند در تریدینگ ویو کافیست عنوان “Trending Line ” را جستجو کنید
  • از دیگر جستجو ی کاربران اندیکاتور سیگنال دهی تریدینگ ویو یکی از پرکاربرد ترین اندیکاتور در تریدینگ ویو است که با جستجو کلمه ی “Neural Network” در تایم فریم 30 دقیقه میتواند نقاط ورود و خروج از بازار برای معاملات فارکس و ارزهای دیجیتال در تریدینگ ویو اضافه کنید .
  • اندیکاتور مکدی در تریدینگ ویو از محبوب ترین اندیکاتور های تریدینگ ویو که تنها کافیست کلمه ی “MACD” را جستجو و به نمودار خود اضافه کنید .
  • از بهترین اندیکاتور حمایت و مقاومت در تریدینگ ویو نیز کافیست تا “Swing High low support & Resistance” را انتخاب کنید .

مشابه مراحل زیر میتوانید اندیکاتور خود را انتخاب کنید یا آن را جستجو کنید و با یک کلیک بروی آن به راحتی اندیکاتور به نمودار شما اضافه میشود .

برای ذخیره اندیکاتور در تریدینگ ویو کافیست تا  بروی شکل ستاره در کنار نام هر اندیکاتور کلیک کنید .

دانلود اندیکاتور تریدینگ ویو ، آموزش نصب اندیکاتور در تریدینگ ویو ، دانلود اندیکاتور رایگان تریدینگ ویو

 

اشباع خرید (Overbought) چیست ؟

بالاتر بار ها از این اصطلاح استفاده کردیم حال میخواهیم اشباع خرید و اشباع فروش به زبان ساده توضیح دهیم .

خرید بیش از حد اصطلاحی است که در زمان هایی که دارایی ها در بالاترین قیمت خود معامله میشوند به کار میرود عموما بعد از این حالت معامله گران انتظار کاهش قیمت جهت اصلاح بازار را دارند .این روند صعودی به دلیل نسبت بیشتر خریداران به فروشندگان به دلایل مختلف به وجود می آید .

  • دلایل فاندامنتال اشباع خرید

به طور سنتی، اساس هر دارایی معاملاتی اخبار و رویداد های حول این بازار ها است

پس در صورتی که اخبار مثبت یا آمار های دوره ای مناسب در باره ی دارایی ها منتشر شود میتواند به خرید بیش از حد دارایی و در نتیجه اشباع خرید ختم شود .

 

  • تشخیص تکنیکال اشباع خرید

توسعه ابزار تحلیل های تکنیکال به معامله گران امکان پیش بینی روند قیمت بر اساس اندیکاتور ها و اسیلاتور ها را داده است ، این اندیکاتورها بر اساس قیمت ، حجم و حرکات اخیر بازار دارایی ها بررسی میکنند و از همین طریق میتوانند متوجه شرایطی مانند خرید بیش حد یا (Overbought) شوند .

عموما معامله گران در این شرایط مخالف بازار مهامله میکنند و انتظار برگشت یا اصلاح بازار را دارند اما در مواردی که روند نزولی قوی تر است با آن هم مسیر میشوند .

 

از ابزار های کاربردی برای شناسایی اشباع خرید میتوان به :

– اندیکاتور  Bollinger Bands

در نمودار بولینگر بند امکان تعیین میزان انحراف دارایی در قالب بند های بالایی و پایینی وجود دارد

زمانی که قیمت محدوده ی بالایی را بشکند به معنای خرید بیش از حد دارایی است .

– اندیکاتور RSI

از بهترین اندیکاتور اشباع خرید است که با نحوه ی کار شاخص RSI آشنا شدیم زمانی که دارایی سطح 80 درصد را بشکند به معنی اشباع خرید است و برای اصلاح روند دارایی میبایست به خط 50 درصد بازگردد .

 

اشباع فروش (Oversold) چیست ؟

اصطلاح اشباع فروش به دلیل معامله دارایی ها در قیمتی پایین تر از ارزش خود به وجود می آید و نشان دهنده ی پتانسیل بالای دارایی برای  شکست روند و صعود دارد .

شرایط فروش بیش از حد ممکن است تا مدت ها بنا به قوت روند ادامه پیدا کند .که توسط اسیلاتور های مختلف قابل پیشبینی و مشاهده است . برای ارزیابی این مقادیر اندیکاتور ها قیمت فعلی دارایی را با قیمت های قبلی مقایسه میکنند .

دلایل فاندامنتال اشباع فروش

دارایی هایی که بیش از حد فروخته شده اند دارایی هایی هستند که در قیمتی کمتر از ارزش واقعی خود معامله می شوند .

که میتواند به دلیل اخبار بد در مورد شرکت یا چشم انداز ضعیف شرکت در آینده باشد که به افت ارزش دارایی ختم شده است .

دارایی هایی که در این بازه قرار دارند میتوانند گزینه ی مناسبی برای سرمایه گذاری سودمند صعودی باشند

 

به عنوان مثال، سهامی که در تاریخچه ی قیمتی خود روند ثابتی داشته و از لحاظ پشتوانه قویست ولی در حال حاظر با نصف قیمت معامله می‌شود و اشباع فروش شده است میتواند سیگنال خرید مناسبی برای معامله گران باشد .

 

تشخیص اشباع فروش با تحلیل تکنیکال

مانند شرایط اشباع فروش معامله گران می توانند ابزار تحلیل تکنیکال و اندیکاتور و اسیلاتور ها برای تشخیص اشباع فروش استفاده کنند از بهترین اندیکاتور اشباع فروش میتوان به اندیکاتور های زیر اشاره کرد :

– اندیکاتور RSI

زمانی که شاخص قدرت نسبی به کمتر از 30 برسد سیگنال فروش بیش از حد یک دارایی را به معامله گران میدهد اما باید در نظر داشته باشیم که اساساً قرار گرفتن قیمت در یک سوم پایینی محدوده قیمت به معنای افزایش فوری قیمت نمیباشد و ممکن است فروش بیش از حد مدتی زمان ببرد .


– اندیکاتور
 Bollinger band

در اندیکاتور بولینگر باند زمانی که قیمت به باند های پایینی نزدیک میشود ، امکان فروش بیش از حد وجود دارد در این نقطه خریداران منتظر شکست روند و شروع حرکت صعودی برای خرید میشوند .

 

تفاوت اشباع خرید و فروش

بصورت خلاصه فروش بیش از حد به زمانی گفته میشود که یک دارایی درپایین‌ترین سطح قیمت اخیر خود قرار میگیرد

و در مقابل آن زمانی که دارایی در بالاترین قیمت اخیر خود معامله شود به آن خرید بیش از حد گفته میشود .

 

بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری در فارکس

اول باید دانست که نوسان گیری چیست ؟

نوسان گیری اصطلاحی ست که برای استراتژی معاملات در حجم بالا در بازه ی زمانی کوتاه استفاده میشود

این نوع معامله بیشتر برای تریدر هایی با سرمایه بالا و ریسک پذیر قابل انجام است .

معامله گران یک جفت دارایی را در قیمت پایین با هدف کسب سود خریداری میکنند و در بازه ی زمانی کوتاهی در قیمت بالاتری فروخته و مجدد این کار را بر اساس تحلیل های تکنیکال با استفاده از اندیکاتور ها تا زمانی که دارایی روند خود را تغییر دهد انجام میدهند .

 

بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری

اندیکاتور های پیشرو بهترین گزینه برای استفاده در معاملات نوسان گیری میباشند .

برای استفاده در معاملات نوسان گیری جهت کسب سود اندیکاتور ها نیازمند داشتن چند ویژگی هستند :

– دقت بالا جهت پیشبینی روند آتی دارایی

– عدم تاخیر در ارائه سیگنال نقاط خرید

– قابلیت شخصی سازی از طرف تریدر ها

در زیر 4 تا از بهترین اندیکاتور ها برای نوسان گیری در فارکس به همراه نکات قابل توجه به هنگام استفاده از آن برای تحلیل تکنیکال نوسانات بازار را گردآوری شده :

 

  1. اندیکاتور مکدی (MACD)

مناسب برای استفاده ی همزمان با دیگر اندیکاتور ها

تشخیص نقاط ورود و خروج از بازار

تاخیر در ارائه سیگنال به هنگام نوسانات شدید بازار

 

  1. اندیکاتور RSI

استفاده به عنوان معیار ورود و خروج در بازار

ارائه ی سیگنال های قوی در معاملات ارز های دیجیتال

– تاخیر در ارائه سیگنال

 

  1. اندیکاتور Stochastic

اندیکاتور حجم خرید و فروش

استفاده ی آسان

ارائه سیگنال های متعدد به هنگام نوسانات شدید بازار

 

  1. اندیکاتور محاسبه ریسک به ریوارد (PR Like Trading View)

   محاسبه ی نسبت سود به ضرر معاملات نوسان گیری

 قابل استفاده بروی متاتریدر 4

 

استراتژی کسب سود با نوسان گیری در فارکس

همانطور که گفتیم اندیکاتور های پیشرو بهترین و مناسب ترین اندیکاتور ها برای کسب سود از نوسانات بازار فارکس است با استفاده از این دسته اندیکاتور ها میتوانید نقاط مناسب جهت ورود یا خرید و خروج یا فروش بازار را پیدا کنید مانند تمام معاملات نوسانگیری نیز قواعد و اصول مربوط به خود را دارد در زیر ما بصورت خلاصه به معرفی 4 تا از مطمئن ترین این استراتژی ها میپردازیم :

  1. استراتژی Magic Breakout :

یکی از کم ریسک ترین و همچنین ساده ترین روش های معامله در فارکس است . در این استراتژی تریدر ها با استفاده از Buy Stop نقطه ای بالاتر از قله ی قبلی دارایی انتخاب میکنند در این صورت شکست روند قبلی بازار یک حرکت صعودی ناگهانی پیش از اصلاح دارد که معامله گران میتوانند از آن کسب سود کنند .

  1. واگرایی RSI:
    این استراتژی بر اساس واگرایی که بالاتر توضیح دادیم معامله میشود .در این نوع معامله با تنظیم اندیکاتور RSI در بازه ی  EMA 200 منتظر ایجاد قله های بالاتر یا پایین تر برای تشکیل واگرایی میمانیم و سپس شروع به معامله بر خلاف جهت RSI میکنیم .
  2. استراتژی پینوکیو :
    استراتژی معاملاتی پینوکیو بر اساس اشکال و سایه های کند ها انجام میشود
    به صورتی که زمانی که یک کندل یک سایه یا ( shadow )  آن بزرگتر از بدنه ی کندل باشد بازار بر خلاف جهت سایه شروع به حرکت میکند .
  3. استراتژی ادامه دهنده روند :

با استفاده از این استراتژی درصد کسب سود به میزان قابل توجهی افزایش میابد .
در این روش تریدر ها با بررسی روند بازار منتظر اصلاح آن میمانند و پس از اصلاح با روند بعدی بازار همراه میشوند .
این استراتژی در فارکس و ارز دیجیتال قابل استفاده است .

 

بهترین اندیکاتور های تحلیل تکنیکال در بازه کوتاه و بلند مدت

همانطور که خواندیم شاخص ها و نوسانگر ها انواع متفاوتی دارند که بر اساس استراتژی و بازه های زمانی معاملات میتوان از آن ها استفاده کرد در اینجا بهترین اندیکاتور ها و اسیلاتور ها بهمراه تنظیمات آن ها برای معاملات کوتاه مدت و بلند مدت بررسی میکنیم :

  • اندیکاتور  Moving Averages

کوتاه مدت : بهترین تنظیمات میانگین متحرک در بازه ی زمانی 1 ساعته انتخاب 20 روز و 50 روز است

که نقاط مقاومت و حمایت را در این بازه به شما نشان میدهد .

بلند مدت : برای معاملات بلند مدت نیز میتوانید تنظیمات Moving Average را بروی 60 تا 100 قرار دهید .

 

  • اندیکاتور  Relative Strength Index (RSI)

کوتاه مدت : در حالی که تنظیمات اندیکاتور RSI بصورت پیش فرض بروی عدد 14 است نمیتواند سیگنال های کافی را ایجاد کند

اما بازه ی 8 تا 11 میتواند برای بازه های کوتاه مدت سیگنال های کاربردی را ایجاد کند .

بلند مدت : برای معاملات بلند مدت نیز میتوانید تنظیمات RSI را بروی 30 تا 70 قرار دهید .

 

  • اندیکاتور Stochastics

کوتاه مدت :  تنظیمات اندیکاتور Stochastics پیشفرض بروی عدد  80 و 20 است اما این اندیکاتور میتواند بروی اعداد ( 14 ، 3 ، 3 ) کارایی بهتری را ارائه دهد همچنین اگر در بازه های 1 تا 4 ساعت معامله میکنید تنظیمات آن را بروی 9 – 12 قرار دهید تا بتوانید به سیگنال های دقیق تری دسترسی داشته باشید .

بلند مدت : برای بلند مدت نیز بهترین تنظیمات استوکاستیک میتواند (21 ، 7 ، 7) باشد . بازه ی زمان کوتاه تر با سیگنال های بیشتر

 

  • اندیکاتور Average Directional Movement (ADX)

برای تنظیم اندیکاتور نمودار جهت دار بهتر است دوره ی ADX  و دوره ی  RSIرا بروی 20 مشخص کنید .

همچنین میتوان از تنظیمات 7 به 30 برای ارائه ی سیگنال های سریع استفاده کرد .

 

  • اندیکاتور Bollinger Band

کوتاه مدت :  اندیکاتور بولینگر بند بصورت مکمل در اندیکاتور ها استفاده میشود و برای تحلیل های کوتاه مدت میتوانید بازه ی آن را    100 – با تشخیص واگرایی 3 معین کنید و میانگین حرکتی را نیز بروی 9 – 12  تنظیم کنید تا بتوانید بهترین کارایی را از این اندیکاتور دریافت کنید .

بلند مدت : اما برای بازه های 1 روز به بالا میتوان میانگین حرکتی را بروی 20 با واگرایی 2 قرار دهید .

 

  • Moving Average Convergence Divergence  (MACD)

کوتاه مدت :  دوره های محاسبه MACD قابلیت سفارشی سازی راحتی دارد تنظیمات MACD بصورت پیش فرض بروی دوره های 12 و 26 روزه تعیین شده است .

بازه ی (2، 8 ، 2) که به معنای خط MACD = 2 و EMA 8 میتواند بهترین تنظیمات برای بازه های کوتاه تا 1 روز باشد .

بلند مدت : برای بازه های بلند مدت MACD را میتوانید بروی (10 ، 57 ، 27) تنظیم کرد .

 

✅ جمع بندی

اندیکاتور و اسیلاتور ها ابزاری هستند که میتوانند در کسب سود از بازار های فارکس (Forex) و ارز های دیجیتال (Cryptocurrency) استفاده شوند.

اندیکاتور ها انواع مختلف با کارایی ها متفاوت دارند که هر کدام برای استراتژی های مختلف طراحی شده است ، که پیش از استفاده از آن ها نیاز به شناسایی ابزار مناسب برای هر استراتژی دارد از اندیکاتور ها برای دریافت سیگنال خرید و فروش نیز میتوان استفاده کرد، که لازمه ی اصلی این شناخت آشنایی با تحلیل تکنیکال (Technical Analysis)  و تحلیل فاندامنتال (Fundamental Analysis) است .

در این مقاله با نحوه ی کار با چندی از برترین اندیکاتور های مهم فارکس آشنا شدیم برای آموزش بیشتر درباره ی تحلیل تکنیکال و اندیکاتور ها و اسیلاتور های فارکس میتوانید دیگر مقالات ما را مشاهده کنید و یا از طریق تیم پشتیبانی تاپ بروکر ایران با ما از طریق تلگرام و واتساپ برای دریافت فایل های PDF آموزشی در تماس باشید .

سوالات متداول

  • چند اندیکاتور برای تحلیل تکنیکال فارکس نیاز است ؟

    تعداد زیادی از اندیکاتور های قابل استفاده در بروکر های معتبر فارکس از جمله لایت فارکس و الپاری وجود دارد اما برترین آن :

        Moving Average

        RSI

        MACD

        Bollinger band

    است که تا حد زیادی اطلاعات مورد نیاز را در اختیار کاربران قرار میدهد در کنار این ها تعداد زیادی از اندیکاتور های شخصی سازی شده، نیز وجود دارد که میتواند در کسب درامد و افزایش دقت معاملات تاثیر بسزایی داشته باشد که میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق تیم پشتیبانی تاپ بروکر ایران با ما در تلگرام و واتساپ در ارتباط باشید .

  • اشباع فروش (Oversold) و اشباع خرید (Overbought) به چه معناست؟

    اشباع فروش به دلیل معامله دارایی ها در قیمتی پایین تر از ارزش خود به وجود می آید و نشان دهنده ی پتانسیل بالای دارایی برای  شکست روند و صعود دارد .

    اشباع خرید زمان هایی که دارایی ها در بالاترین قیمت خود معامله میشوند به کار میرود عموما بعد از این حالت معامله گران انتظار کاهش قیمت جهت اصلاح بازار را دارند .این روند صعودی به دلیل نسبت بیشتر خریداران به فروشندگان به دلایل مختلف به وجود می آید .

  • بهترین وبسایت برای دسترسی به اندیکاتور ها کدام است ؟

    بدون شک تریدینگ ویو با ارائه بیشترین اندیکاتور ها و قابلیت شخصی سازی همچنین دسترسی از طریق تلفن همراه بهترین انتخاب است .

  • اندیکاتور پیشرو کدام اند ؟

    اندیکاتور هایی که پیش از تشکیل روند جدید سیگنال های آن را اطلاع میدهند .

    اندیکاتور های پیشرو :

    • اسیلاتور Stochastic
    • اسیلاتور RSI
    • اسیلاتور Williams %R
    • اسیلاتور مومنتوم (Momentum)

     

  • اندیکاتور تاخیری کدام اند ؟

    اندیکاتور های پیرو روند هستند و پس از تشکیل روند ها سیگنال های مربوط به روند را نمایش میدهند

      – Moving Average یا میانگین حرکتی

      – اندیکاتور مکدی (MACD)

  • فرق بین اندیکاتورها و اسیلاتور ها در چیست؟

    فرق اسیلاتورها واندیکاتورها در این است که :

    اندیکاتور به انگلیسی Indicator یا (شاخص ها) عموما بروی نمودار های اصلی رسم میشوند و روند قیمت ، حجم  و قدرت بازار را می سنجند .

    اسیلاتور به انگلیسی Oscillator یا (نوسانگرها) اما در پنجره ای پایین نمودار اصلی رسم میشوند که تغییرات بین حجم خرید و فروش و هیجان بازار را از سوی خریداران و فروشندگان را نشان میدهند .

  • از اندیکاتور ها برای تحلیل چه نماد هایی استفاده میشود ؟

    اندیکاتور و اسیلاتور ها برای تمام بازار های مالی قابل استفاده هستند ، برای بعضی از ارز ها میتوان از شاخص های مرتبط تری استفاده کرد که میتوان برای مثال با جستجو اندیکاتور بیتکوین ابزار مرتبط به آن را پیدا کرد .

  • انواع اندیکاتور در تحلیل تکنیکال کدامند ؟

    اندیکاتور و اسیلاتور ها در تحلیل تکنیکال در 4 گروه دسته بندی میشوند :

    1. اندیکاتور ترند لاین (TrendLine)
    2. اندیکاتور ولوم یا حجم معاملات (volume)
    3. اندیکاتور بیل ویلیامز (bill williams)
    4. اسیلاتور ها (oscillators)
  • اندیکاتورهای بیل ویلیامز چیست ؟

    روش ترید بیل ویلیامز بر مبنای تئوری ریاضی است که به احترام وی 

    به نام استراتژی بیل ویلیامز در تحلیل تکنیکال شناخته شده اند .

      – اندیکاتور فراکتال بیل ویلیامز

      – اندیکاتور جریان نقدینگی (MFI) بیل ویلیامز

      – اندیکاتور الیگیتور بیل ویلیامز (Alligator Indicator)

      – بیل ویلیامز AO اندیکاتور (Awesome Oscillator)

      – اندیکاتور AC بیل ویلیامز ( Accelerator Oscillator)

      – اندیکاتور گیتور بیل ویلیامز (Gator Oscillator)

  • بهترین اندیکاتور و اسیلاتور طلا کدام است ؟

    برای معاملات طلا بیشتر الگو های پرایس اکشن ملاک هستند اما به طور کلی اندیکاتور مخصوص طلا به 2 دسته ی اندیکاتور مومنتوم و اندیکاتور تشخیص روند تقسیم میشوند که از بهترین اندیکاتور طلا فارکس به اندیکاتو مکدی ، اندیکاتور RSI میتوان اشاره کرد .

     

فهرست مطالب
مطالب پیشنهادی
📉آشنایی با انواع میانگین متحرک - انواع مووینگ اوریج ها
📈اموزش کار با اندیکاتور مووینگ اوریج - اندیکاتور میانگین متحرک چیست؟
📈آموزش اندیکاتور بولینگر باند در فارکس - اندیکاتور بولینگر باند چیست؟
📚نحوه کار با بروکر آمارکتس - آموزش کار با آمارکتس
جدیدترین مطالب
📉آشنایی با انواع میانگین متحرک - انواع مووینگ اوریج ها
📈اموزش کار با اندیکاتور مووینگ اوریج - اندیکاتور میانگین متحرک چیست؟
📈آموزش اندیکاتور بولینگر باند در فارکس - اندیکاتور بولینگر باند چیست؟
📚نحوه کار با بروکر آمارکتس - آموزش کار با آمارکتس
📰اخبار اقتصادی فارکس چیست؟ - بررسی اخبار فارکس و تاثیر آن