⚠️بررسی کلاهبرداری بروکر اینگات – بروکر اینگات معتبر است؟
امروزه بسیاری از بروکر های جدید در ارائه خدمات به معامله گران ایرانی را در دستور کار خود قرار داده که بروکر اینگات نیز یکی از آن ها میباشد. این بروکر اگرچه از سال 2006 ثبت نام در بروکر اینگات برای ایرانیان فراهم شده اما کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
در این مقاله قصد داریم تا با بررسی اعتبار اینگات به این مورد پرداخته که آیا سابقه ی این بروکر از رخ دادن مواردی نظیر کلاهبرداری بروکر اینگات در آینده پیشگیری خواهد نمود، یا خیر؟ با تاپ بروکر ایران همراه باشید.
پیش از آن که به بررسی کلاهبرداری بروکر اینگات بپردازیم، در جدول زیر بطور خلاصه اطلاعات کلی درباره ی بروکر Ingot آورده شده است:
بروکر Ingot |
🔥ثبت نام بروکر اینگات |
پشتیبانی کپیتال اکستند | ☎️تلگرام فارسی |
💸حداقل افتتاح حساب | 💲$100 |
📊امکان افتتاح اکانت دمو | ✅ دارد |
⏰سابقه کلاهبرداری بروکر اینگات | ❌ندارد |
💫 نیاز به فیلترشکن | ✅ دارد |
🧺 امکان ثبت نام ایرانیان | ✅ دارد |
آیا کلاهبرداری بروکر اینگات حقیقت دارد؟
بروکر یا کارگزاری اینگات فعالیت خود را از سال 2006 شروع کرده است و بیش از 17 سال سابقه دارد. دفتر مرکزی این کارگزاری در شهر سیدنی استرالیا و دیگر دفاتر آن در کشور های استرالیا، اردن، سیشل، کنیا، امارات و آفریقای جنوبی قرار دارد. اما آیا این موارد برای اثبات اعتبار یک کارگزاری کافی است؟ ادامه مقاله را از دست ندهید.
بررسی اعتبار و رگوله اینگات
رگوله به معنای نظارت نهاد های قانونی و مالی بر بروکر های فارکس است و اعتبار چشمگیری برای بروکر ها به ارمغان می آورد. برخی از بروکر های کلاهبردار با بهانه تحریم ها از ارائه رگولاتوری طفره می روند اما خوشبختانه اینگات در کنار ارائه خدمات به کاربران ایرانی در 4 کشور رگوله شده است.
در حال حاضر اینگات مجوز و تاییدیه ASIC استرالیا با کد 428015، مجوز FSA سیشل با شماره 1386، تاییدیه JSC اردن با شماره 3/1/00829/21 و مجوز رگوله CMA کنیا با کد 173 را دریافت کرده است.
علاوه بر دریافت رگوله در استرالیا، اینگات از سوی دولت این کشور رجیستر شده است و حساب های مالی، کارکنان، حسابداری و حسابرسی های این بروکر به طور مرتب بررسی می شوند.
آیا بروکر اینگات امن است؟!
تا این لحظه و طی 17 سال فعالیت، هنوز حتی یک مورد رسمی هم مبنی بر کلاهبرداری بروکر اینگات گزارش نشده است. موضوع دیگری که باید حین بررسی امنیت اینگات به آن توجه کنیم، استفاده کاربران خارجی و اعتماد آن ها به این کارگزاری است.
در حال حاضر 4.54% از کاربران اینگات تایلندی، 4.04% تُرک و 3.88% از روسیه هستند و تعداد کاربران ایرانی این بروکر حتی به دو درصد هم نمی رسد.
موارد مشکوک به کلاهبرداری بروکر اینگات
یکی از روش های کلاهبرداری بروکر ها، ارائه مزایای تخیلی و وسوسه کننده است. بروکر اینگات طی سال ها فعالیت، مزایای مناسبی برای کاربران خود فراهم کرده است تا به گزینه اول بسیاری از تریدر ها تبدیل شود.
همچنین اینگات با ارائه پشتیبانی فارسی، تعهد خود را نسبت به کاربران ایرانی نشان می دهد. اما از سوی دیگر تاخیر زیاد در پاسخگویی بسیاری از معامله گران را مستاصل نموده است!
همچنین لازم به ذکر است که خدمات رسانی به ایرانیان تنها به شعبه ی آفشور بروکر Ingot محدود میباشد. بنابر این امنیت و اعتبار شعبه ی اصلی شامل کاربران نشده و احتمال کلاهبرداری بروکر اینگات و یا قطع همکاری ناگهانی وجود دارد.
✅نظر کاشناسان تاپ بروکر ایران
کلاهبرداری در بازار های مالی روز به روز در حال افزایش است و نمی توان به راحتی به بروکر ها اعتماد کرد. با این حال خوشبختانه Ingot از سوی چندین سازمان دولتی و خصوصی رگوله شده است و تا این لحظه حتی یک گزارش رسمی هم از کلاهبرداری بروکر اینگات وجود ندارد. شما چه تجربه ای از این بروکر دارید؟ از اینکه تا پایان مقاله «کلاهبرداری بروکر Ingot» همراه ما بودید سپاسگزاریم.
سوالات متداول
-
آیا بروکر اینگات رگوله شده است؟
بله. اینگات در کشور های استرالیا، سیشل، کنیا و اردن رگوله شده است.
-
دفتر مرکزی اینگات کجاست؟
دفتر مرکزی اینگات در استرالیا قرار دارد. همچنین این بروکر در کشور های امارات، کنیا، اردن، آفریقای جنوبی و امارات دفتر دارد.
-
آیا اینگات پشتیبانی فارسی دارد؟
بله. این بروکر از پشتیبانی فارسی برخوردار است.
-
آیا کلاهبرداری بروکر اینگات حقیقت دارد؟
خیر، با توجه به رگوله های معتبر جهانی تا کنون موردی قبیل کلاهبرداری بروکر اینگات از این بروکر گزارش نشده است.